Om oss

Celeide Oliveira

 

 

Hej! Jag heter Celeide, har 15 års erfarenhet som frisör, jag drev mitt eget i Brasilien då innan jag flyttade till Sverige år 2008. När jag flyttade till Sverige började jag läsa till undersköterska, ville lära mig nya saker och få nya erfarenheter för att kunna jobba med olika människor. Utvecklas som person och kunna förstå andra på olika sätt.

 

Jag tycker om att lägga fokus på människor behov. Min stora passion är frisör branschen, då jag brinner för det och älskar att göra så att andra mår bra och känner sig nöjda med det bästa resultatet. Är utbildad frisör både i Brasilien och här i Sverige då jag har läst frisör-utbildning på Vuxenutbildning på gymnasial nivå (komvux), för att uppdatera mina kunskaper som frisör, ge trygghet och bättre service till min kunder.

 

Frisöryrket är en självklar för mig och inspirationen slutar aldrig att flöda.

 

Jag brinner för mitt jobb och för er mina kunder.

 

Inspirationen hålls uppe genom visningar, utbildningar och framför allt genom vardagen och sociala medier.

 

 

 

För dig som söker en frisör i Fridhemsplan, då hittar du Lady Deluxe som är helt rätt för just dig. Att välja rätt frisörsalong är viktigt eftersom ditt hår är en av de absolut mest viktiga delarna av ditt utseende. Vi vill erbjuda dig en god behandling tillsammans med en stund av avkoppling. Njut en stund i schamponeringsstolen och få även en avstressande huvudmassage.

 

Hos oss kan du känna dig bekväm och avslappnad, både med din frisör och med miljön i salongen. Här är kreativiteten viktig för att skapa en look som är lika individuell och unik som dig själv. På Salong Lady Deluxe lägger vi mycket fokus på att våra kunder ska trivas och känna sig nöjda. Därför rekommenderar vi ett besök på vår salong och en konsultation med våra medarbetare inför en tidsbeställning utan kostnad. Kom gärna in och ta en kopp kaffe så kan vi diskutera dina önskemål.

 

 

Lady Deluxe

Frisör i fridhemsplan- Ditt hår är en bild av din personlighet

Tel.08-65 270 09

Lady Deluxe

Pontonjärgatan 28

112 33 Stockholm